alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Pienten lasten vaatteet ja asusteet · Toddlers articles (1-4 years old)

 
[438]
Price
€ 12 - € 136
12136
1 / 10
Page:of 10

Pienten lasten vaatteet ja asusteet (1–4-vuotiaille)

Älä anna vaatteiden jarruttaa taaperosi menoa! adidaksen pienten lasten vaatteet ja asusteet (1–4-vuotiaille) mahdollistavat mukavat leikki- ja urheiluhetket sisällä ja ulkona. Valitse lapsesi jalkoihin tyylikkäät ja klassiset 3-Stripes-raidoilla varustetut adidas-tennarit. Perheen pienimmille sopivat kätevät adidas-vauvabodyt. Isommat tytöt ja pojat ilahtuvat puolestaan Trefoil-logolla koristetusta t-paidasta ja hupparista. Luo lapsellesi päästä varpaisiin tyylikäs look adidaksen vaivattomilla ja helppohoitoisilla collegepuvuilla ja verryttelyasuilla. Värikkäät lastenvaatteemme sopivat sekä kotiin, päiväkotiin että pihaleikkeihin, sillä ne kestävät vilkkaitakin leikkejä ja ovat mukavia päällä. Tutustu ja ihastu 1–4-vuotiaiden pienten lasten vaatteisiin ja asusteisiin ‒ näitä asuja rakastavat myös perheen pienimmät!

Toddlers articles (1-4 years old)

Growing feet and limbs require a lot of support, but this should never feel restrictive. We have you covered, our adidas toddlers’ articles (1-4 years old) provide support along with enhanced freedom of movement to boost your little one’s confidence as they take their first steps. With clothing, shoes and accessories suited for boys and girls, toddlers of all ages and energy levels can get out there and start exploring. Durability, flexibility and long-lasting comfort guaranteed.