alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Adipower

 
[2]

Nosta suoritustasoasi ja tee suorituksistasi laadukkaampia sekä mukavampia adidas Adipower -tuotteiden avulla. Kun suorituksesi vaativat hyvää tukea tai kaipaat tuotteita, jotka kestävät kovaakin käyttöä lajissa kuin lajissa, valintasi on Adipower.

Rugby Red adipower Replacement StudsRugby Red adipower Replacement Studs

adipower Replacement Studs

Rugby

adidas Adipower — kun kaipaat urheiluvälineiltäsi hieman enemmän

 

Monessa lajissa jalkineelta vaaditaan paljon, ja helposti jalat ovatkin suuren rasituksen ja loukkaantumisuhan alla. Adipower adidakselta pyrkii tarjoamaan tuotteita, jotka antavat monissa lajeissa vaadittavaa tukea ja jämäkkyyttä jalalle. Kun vaatimustasosi on korkealla ja kun haluat urheiluvälineiltäsi mahdollisimman hyvää suorituskykyä, on adidas Adipower oiva valinta. Viimeisimmillä urheiluteknologian keksinnöillä kuten hyvin hengittävillä ja kovaakin käyttöä kestävillä materiaaleilla varustetut tuotteet auttavat pitämään tason yllä sekä harjoituksissa että kisatilanteessa. Tutustu Adipower -tuotteidemme valikoimaan ja löydä itsellesi sopivat huipputuotteet jo tänään.

 

Tukea jalalle monissa lajeissa

 

Adipower-kengät on valmistettu tukemaan urheilusuorituksia tiukoissakin tilanteissa. Tästä syystä jalkineet ovatkin suunniteltu siten, että ne tarjoavat oikeanlaista apua erilaisiin suoritustilanteisiin. Pohjat on kehitetty mahdollisimman pitäviksi, jotta askel ei ratkaisevalla hetkellä lipsahtaisi. Kantapään alue ja korko tarjoavat reilusti vakautta ja pätevät kiinnikkeet puolestaan pitävät jalan jämäkästi kengässä. Käyttömukavuudesta ei luonnollisesti ole tingitty. Tiukoin kiinnityksin ja laadukkain materiaalein varustetut jalkineet tuntuvat kuin jalan jatkeilta. Adipower-malleja löydät niin sisä- kuin ulkolajeihinkin ja väri- sekä kokovalikoimasta löydät helposti itsellesi korkealla laadulla varustetut urheilujalkineet, joiden kanssa suoritukset onnistuvat mukavammin. Korkealaatuisilla Adipower-jalkineilla pienennät myös loukkaantumisriskiä ja vähennät epäonnistuneiden suoritusten määrää. Suoritustesi taso ei jää kiinni ainakaan jalkineista!

 

Sopivia malleja kaikille käyttäjille

 

Yksinkertaisen tyylikkäät ja perinteisellä adidaksen 3-Stripes-logolla varustetut Adipower-tuotteet sopivat sekä lajiensa huipuille että aloittelevalle urheilijalle. Me kaikki kaipaamme laadukkaita urheiluvälineitä suoritustemme tueksi ja Adipower-tuotteita suosimalla et todennäköisesti heti tarvitse vastaavia uudestaan. Tuotteet on suunniteltu kestämään hyvin käyttöä ja luonnollisesti adidaksen tunnettu laatu hyödyttää kaikkia tuotteiden käyttäjiä. Huippu-urheilija saa Adipower-tuotteilla suorituksistaan hieman enemmän irti, kun taas aloittelija hyötyy tuotteiden käyttömukavuudesta ja tuesta, jolloin esimerkiksi aloitettu harrastus ei niin helposti pysähdy heti alkuunsa heikkojen varusteiden vuoksi. Sopivan tuen jaloille tarjoavat tuotteet auttavat myös mukavasti palautumisessa. Näillä välineillä harjoittelu sujuu mukavasti kerta toisensa jälkeen.